Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
no i uciekł...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
potrzebowal codziennej, wieczorki dawki wejscia na forum i
poudawania twardziela Pewnie znow cos mu w zyciu nie
wyszlo i przeciez musi sie chlopak gdzies wykrzyczec
Zgłoś wpis
82 Posty
arek Antczak
(Antczak)
Gaduła
wiedzma napisał:
no i uciekł...nigdzie nie uciekłem poprostu z całym szacunkiem do kobiet-do pani prosze nie wtrącać sie tam gdzie pani nie proszą,czytała pani naszą rozmowe od początku???
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
o znowu jesteś.ja mowie poważnie,to wyzwanie,inaczej uznam ze stchórzyłeś
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
czytala
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
i nie wierze oczom
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
OK Wiedzma i tak mi sie dzis dlugo posiedzialo. Rozbawily mnie chlopaki
A na fotke i tak sie nie doczekasz Trzeba miec twarz zeby ja pokazywac
publicznie. I nie dotyczy to urody
Zgłoś wpis
82 Posty
arek Antczak
(Antczak)
Gaduła
Mareczku tu jest Twój problem kazdego potrafisz osądzić jestem ciekaw jak ja osądze Ciebie w realu.....juz nie na jednym forum widziałem jak zaczynasz jadkę więc poniesiesz konsekwencje tego bo ja nie żartuje....nie jestem pierwszym lepszym Kowalskim...co myslisz ze internet da Ci poczucie bezpieczenstwa???? mylisz sie !!!!!!dojade Cie buraku i zgnoje za to że nie szanujesz ludzi!!!! nie ważne jakie kto ma poglądy-jesli je ma to ma powody!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale to nie tylko ja cie ocenilem I na powaznie...twoje straszenie nie robi na mnie
najmniejszego wrazenia, jesli przeniesie sie do realu poniesiesz surowe konsekwencje
i tyle w temacie. Ale mi tu nie wymachuj lapkami na forum bo to moze ciebie
rozluznia a innych irytuje. A co do ludzi to szanuje normalnych ludzi a nie takie
karykatury czlowieczenstwa wstydzace sie wlasnej geby. i nie pierdziel mi tu
o prywatnosci i VIP bo na vip-a to trzeba wygladac i zachowywac a ty tu przeniosles
zachowania milosnikow tanich win.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Antczak napisał:
Mareczku tu jest Twój problem kazdego potrafisz osądzić jestem ciekaw jak ja osądze Ciebie w realu.....juz nie na jednym forum widziałem jak zaczynasz jadkę więc poniesiesz konsekwencje tego bo ja nie żartuje....nie jestem pierwszym lepszym Kowalskim...co myslisz ze internet da Ci poczucie bezpieczenstwa???? mylisz sie !!!!!!dojade Cie buraku i zgnoje za to że nie szanujesz ludzi!!!! nie ważne jakie kto ma poglądy-jesli je ma to ma powody!!!

pieknie powiedziane !!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas